Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), S.C CERES BY RGD S.R.L. respecta, asigura transparenta si este preocupata de confidentialitatea datelor dumneavoastra. Colectam strict informatiile necesare pentru a va furniza produsele comandate, si le pastram in siguranta.
            Va rugam verificati periodic acest document pentru a fi la curent cu eventualele actualizari.

INFORMATII GENERALE

            Politica de Confidentialitate explica practicile noastre de confidentialitate pentru www.geosept.ro, (denumit in continuare “Site”), al carui proprietar este S.C. CERES BY RGD S.R.L. Aceasta se aplica tuturor serviciilor furnizate de S.C. CERES BY RGD S.R.L. De asemenea, aceasta Politica explica de ce si cum colectam, dar si cum folosim informatiile personale ale clientilor nostrii.
            S.C CERES BY RGD S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/1408/2012, Cod Fiscal RO30305155, cu sediul social in Timisoara, Str. Vasile Loichita, nr. 1-3, sc. A, ap. 42, Jud. Timis.

            In continuare veti gasi informatii despre urmatoarele:

 • 1. Colectarea informatiilor
 • 2. Cum folosim informatiile
 • 3. Scopul procesarii datelor
 • 4. Perioada de retentie
 • 5. Drepturile dumneavoastra
 • 6. Limita de varsta
 • 7. Modificari ale Politicii de Confidentialitate

1. COLECTAREA INFORMATIILOR

            Accesarea/ vizitarea site-ului www.geosept.ro se supune Termeniilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate prezentate aici, implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Atunci cand navigati pe Site, si/sau accesati pagini sau formulare de contact, este posibil sa colectam urmatoarele informatii despre dumneavoastra:

Informatii transmise de dumneavoastra:

 • Date de contact – receptionam si salvam orice informatie transmisa spre finalizarea unei comenzi. Formularele de comanda colecteaza informatiii despre dumneavoastra ce pot include: nume si prenume, CNP sau CIF, adresa postala (domiciliul / resedinta / adresa de corespondenta), numar de telefon, adresa de email, date localizare (IP).
 • Informatii pe care le primim prin folosirea serviciilor noastre
 • Alte informatii – De asemenea noi receptionam si stocam orice informatie pe care dumneavoastra o transmiteti pe Site-ul nostru, prin email, telefon sau orice alta forma de comunicare cu echipa noastra, sau in legatura cu furnizarea serviciilor contractate. De fiecare data cand ne contactati, noi vom inregistra mail-ul pentru a ne asigura ca avem informatii exacte, astfel incat sa putem oferi serviciile contractate, dar si ca suport pentru actiunile realizate de echipa noastra in cazul unei reclamatii la adresa raspunsului primit de la noi.

2. CUM FOLOSIM INFORMATIILE

            Colectam, stocam si utilizam informatiile pe care le furnizati pentru urmatoarele motive:

 • Informatiile de contact – pentru a va contacta in legatura cu comenzile dumneavoastra, starea serviciilor, schimbari pentru serviciile noastre dar si pentru Site. Noi folosim email-ul, telefonul sau mesaje de tip text (SMS) pentru a solicita detalii de amanunt privind o comanda, sau pentru a va informa in legatura cu termenele de livrare sau potentiale intarzieri, in scopul asigurarii unei comunicari clare si a unor servicii cat mai eficiente.
 • Plati si informatii financiare – aceste informatii sunt necesare impreuna cu informatiile de contract pentru a finaliza o comanda, pentru a emite o factura proforma sau fiscala si pentru a ne indeplini obligatiile legale si fiscale.
 • Expedierea comenzilor către dumneavoastră – în acest caz transferăm datele dumneavoastră de contact către firmele de curierat FAN COURIER, care livrează comenzile şi încasează contravaloarea lor în numele nostru;

3. SCOPUL PROCESARII DATELOR

            Atunci cand accesati ori folositi Site-ul nostru, trebuie sa colectam si sa utilizam informatiile dumneavoastra conform acestei Politici. Respectam confidentialitatea si respectam cateva principii fundamentale cand procesam datele personale:

 • Vom colecta minimul de informatii personale, care sunt necesare pentru a putea livra serviciile sau produsele contractate;
 • Oferim transparenta completa despre cum vom folosi informatiile dumneavoastra pentru a ne respecta obligatiile legale, cu respect pentru confidentialitatea dumneavoastra;
 • Ne asiguram ca folosim informatiile doar pentru scopul pentru care ne-ati oferit acceptul, si anume facturare, sau comunicare directa, in legatura cu comenzile catre noi, sau in scop informativ.

            Ne bazam pe acceptul dumneavoastra de a folosi datele dumneavoastra personale pentru a va fi livrate produsele sau serviciile comandate. Nu trimitem email-uri de marketing, deci datele dvs, nu vor fi folosite in acest scop.In cazul in care vom considera utile diverse campanii de informare sau de marketing, va vom informa din timp prin aceasta pagina, sau prin alte mijloace adecvate, cum ar fi email.

4. PERIOADA DE RETENTIE

            Pastrarea si prelucrarea datelor personale se realizeaza pe durata de valabilitate a documentelor incheiate cu S.C. CERES BY RGD S.R.L., la care se adauga 10 ani de la incetarea relatiei contractuale, daca printr-o prevedere legala aplicabila nu este necesara pastrarea pe o perioada mai mare.

5. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

            In calitate de persoana vizata, cu privire la Datele personale proprii aveti urmatoarele Drepturi:

 • dreptul de acces la date (art. 15 din Regulament);
 • dreptul de rectificare a datelor (art. 16 din Regulament), in urma identificarii persoanei solicitante;
 • dreptul de stergere a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor exprese ale art. 17 din Regulament si ale scopului colectarii;
 • dreptul la restrictionare a datelor, cerere care va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor exprese ale art. 18 din Regulament;
 • dreptul la portabilitatea datelor (art. 20 din Regulament);
 • dreptul la opozitie (art. 21 din Regulament);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv profilare (conform art. 22 din Regulament);
 •  dreptul de a adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si Justitiei.

6. LIMITA DE VARSTA

            Dacă aveţi sub 16 ani, vă rugăm să nu vă înregistrați sau să continuați cu achiziția online și să întrebați un adult (unul dintre părinții dvs. sau tutorele dvs. legal) pentru a continua procedurile necesare.

7. MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

            Ne rezervam dreptul de a modifica Politica de Confidentialitate in orice moment.

            Acordul dumneavoastra pentru operatiunile de prelucrare este exprimat odata cu depunerea unei comenzi online in conformitate cu prevederile Legii nr. 667/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. CERES BY RGD S.R.L.

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?

WordPress Lightbox Plugin